Nästa klubbmöte 17 maj kl. 18:00 Lokal KAELL

Nästa klubbmöte 17 maj kl. 18:00 Lokal KAELL

Aprilmötet fokuserade på juryarbetet med att bedöma och ranka Askerssunds Fotoklubbs vår tävling. Väldigt intressant övning som gav mersmak för många närvarande medlemmar. Man lär sig mycket om bild som man sedan kan använda i sitt eget fotograferande. Vi ser fram emot liknande uppdrag från andra fotoklubbar.

Nästa klubbmöte dateras 17 maj (Norges nationaldag!) med följande program:

  1. Tema Porträtt: vi tar med oss porträttbilder som vi sedan har en bild diskussion kring, vi pratar även om tips kring porträtt foto. Om någon har en böcker med porträtt ta gärna med er!
  2. Att göra en fotobok – kul och utmanande: Tips kring hur man bäst lyckas med en fotobok ges  (som ersätter gamla tiders album). Ni som har gjort fotoböcker – ta med dom till mötet!
  3. Månadens temabilder på temat VÅRYRA: Mejla din bild (1) på temat som vanligt till utstallning@erifk.se. Filen ska vara max 2000 pixlar på den längsta sidan.
  4. Egna bilder – ta gärna med några bilder för visning

Lokal: KAELL (Blåfjällsgatan 4)
Tid: 18:00 – 20:30
Datum: 17 maj 2017

Maj mötet blir ”vårterminens” sista klubbmöte före sommaruppehållet. Vi har dock MINIMARAN kvar den 13 juni. Platsen för Mini maran är vald och är HORNSBERGSSTRAND. Teman (4 teman) kommer att delas ut på plats som vanligt. Årets jury är Lindholmens Fotoklubb som är en fritidsklubb tillhörande Ericsson. Mer information om minimaran, speciellt på avgränsningar av området kommer i maj.

 

 

 

 

Comments are closed.