Tävlingar under 2023

Det finns en hel del tävlingar som anordnas av medlemsklubbar inom RSF. Här kommer några tävlingar som ni som ERIFK medlemmar kan anmäla er till:

Inbjudan till Nordiskt Fotomästerskap Bildspel 2023 – Nordiska Förbundet för Fotografi – NFFF inbjuder till ytterligare en ny aktivitet: Nordiskt Fotomästerskap Bildspel. Sista datum för inlämning är den 31 januari 2023. Inbjudan hittar du här.

Inbjudan till Riksfotoutställningen 2023 – I början av januari 2023, öppnar inlämningen till Riksfotoutställningen. I år har vi bland annat infört tre stycken specialpriser, ändrat minimumformatet för påsiktsbilder, samt omformulerat reglerna för att bli tydligare. Så läs igenom dem innan du producerar dina bidrag. Inbjudan och regler hittar du här. Inlämning 2023-01-01-2023