Säsongens sista aktivitet blir Mini maran

Säsongens sista aktivitet blir Mini maran

Säsongens sista klubbaktivitet blir Mini maran som är vår traditionella vår tävling inför säsongsavslutet. OBS: nytt datum för maran är onsdagen den 3:e juni (tidigare datum 10 juni visade sig vara studentavslutningstätt). Vi tävlar som vanligt på ett avgränsat område med en avgränsad tid – se nedan för detaljer. Teman och karta delas ut på plats vid samlingspunkten (se nedan). Denna info e postas även ut till medlemmarna.

Som vanligt tävlar vi i att tolka 4 olika teman med en (1) bild per tema. Alternativt kan du också välja ett av de 4 teman och ta fram en kollektion på 3-5 bilder på detta tema. Valfritt om du vill tolka monokromt (S/V) eller i färg. Detta ger max 8 bilder per deltagare om du väljer att inkludera en kollektion på 5 bilder. Minimum är 4 bilder dvs 1 bild per tema.

Tävlingen är digital och du mailar in dina bildfiler till utstallning@erifk.se. Bilderna ska levereras som jpg filer med en längsta sida om 2000 pixlar. Skicka in dina bilder senast söndagen den 7 juni kl. 23:59.

Bilderna bedöms av en extern jury som kommer till oss och redovisar resultatet. Första pris i per tema och kollektion får presentcheckar som pris.

Datum: onsdagen den 3 juni
Samlingstid: 18:00
Samlingspunkt: Utanför på torget vid Slussens T-bana
Återsamlingstid: 20:30 (frivilligt)
Område: Mariaberget se karta
Minimaran Mariaberget Södermalm
Kontakt: Cristian Lintrup (070-6481594)

Vi hoppas på rekordmånga deltagare och bra foto väder!

 

Kommentarer är stängda.